Det är mycket att tänka på inför en begravning, samtidigt som man befinner sig i sorg. Vi har därför sammanställt några punkter så du kan känna dig lugn.

Tänk på..

  • att blommor till en begravning ska beställas senast två dagar innan för en garanterad leverans.
     
  • att välja dekorationer och blommor som du själv tycker passar, det finns inga rätt eller fel. Om du tycker det är svårt kan du utgå från säsong, den avlidnes favoritfärg eller favoritblomma.
  • att den som anordnar begravningen brukar vanligtvis beställa kist- eller urndekorationen, vilket är ett större blomsterarrangemang som placeras på själva kistan/urnan.

  • att som gäst kan du beställa blommor till begravningen som placeras runt kistan/urnan, som en vacker utsmyckning och sista hälsning.
     
  • att under begravningsceremonin ges vanligtvis alla gäster möjligheten till ett personligt farväl vid kistan/urnan. I samband med detta brukar man även lämna en så kallad handbukett.

Begravning

Vi vill bidra till en vacker minnesstund
Vi hjälper er att skapa ett personligt sista farväl, efter era önskemål.

Genom vårat samarbete med Evigheten begravningsbyrå så hjälper vi er att planera, ordna och genomföra en fin och värdig begravning. Vi erbjuder ett möte tillsammans med oss och begravningsbyrån antingen här, på Centrumblommor, eller om ni hellre vill, på ett hembesök.

Kontakta oss eller Evighetens för att boka in en första träff. Tänk gärna på att inte ha för bråttom utan det är viktigt att ni känner att ni har “landat” lite i den uppkomna situationen.

 

Att mista en anhörig, vän eller någon du håller av är alltid tungt och jobbigt.

Här hittar du begravningsblommor och vackra begravningsdekorationer.

Beställ begravningsblommor senast två dagar innan begravningen för garanterad leverans.

Kontakta oss här